5月20日(水)【中】分散登校

本日2回目の分散登校日でした。

市街地の生徒15名が角野中学校に登校し、1週間ぶりの再会となりました。

角野中学校の教室のいくつかをお借りして、先生方からの伝達を聞いたり、プリント学習や小テスト、単元別テストを行ったりしました。

学習に一生懸命臨む姿や、十分な距離をとって元気に仲間と話をする姿を見ることができました。

It was the second school day during the closure for Besshi J.H.S students.

15 students living in the city went to Sumino J.H.S and met their teachers and friends after a week.

Students listened to the notice from the teachers and took the quizzes and tests in Sumino J.H.S.'s classrooms.

We're glad to see the students working hard and talking with friends happily with enough social distancing.

生徒の皆さんへ、

明日から再び自宅で過ごすことになりますが、自立心をもって、課題や自主学習に励んでください。

そして何より、安全に、健康に気を付けて過ごしてくださいね。

You will have to stay at home again from tomorrow.

So try your best on your homework and self-studies with your spirit of self-reliance.

Above all, stay safe and healthy.