全校英語スピーチ発表会に向けて!

We will have the Besshi English Speech Presentations on September 25th.

It's been one of the traditonal events in Besshi Junior High School .

Ten students from Class 2-1 and Class3-1 have worked hard to make their speeches better.They work hard in the classroom and in the dormitory everyday.

Our new ALT has helped them, too!

Let's try our best and improve our English skills by practicing for the speeches together!