2学期全校英語

We had a special English class in the 6th period on December 18th. It became one of the exciting events held at the end of the 2nd term to show our progress to each other.

The goal for the class was to improve our English skills by helping each other positively.  We were all achieved this goal for sure!

The grade 1 students introduced someone they like.

The grade 2 students made a speech on what we can do to give the earth a future.

The grade 3 students talked about the most important thing to them.

Every performance was great and well-prepared.

All the students enjoyed some activities such as the 3-hint quiz, vocal excercises by R-L Oniisan , singing a song, impromputu 1-minute chats and group work. The topics for 1-minute chats were a little harder but everyone tried hard to achieve today's goal by following the eight rules: smile, positive, energy, active, reaction, passion, challenge, and SPR !